erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Paco Rabanne - Invictus

1 yorum
Paco rabanne imzalı parfümlerin reklam kampanyalarında erkeksi duyguların parfümlerine yansıdığı oldukça fazla şekilde gösteriyorlar adeta gözümüze sokarcasına, ama haklarını da vermek gerekiyor ki, gerçekten sembol / marka parfümler yaratıyorlar. Ürettikleri parfümlerin de oldukça yaygın şekilde kullanılıyor olması da bunun bir kanıtı.

Şimdi ise " invictus " ismi ile ürettikleri parfümle aynı politikalarını devam ettiriyor Paco Rabanne. Öncelikle reklam görseline bir göz atmakta fayda var:



Üst notalarda: greyfurt ve mandalina
Orta notalarda: Yasemin, amber, paçuli
Dip notalarda ise: guaioc ağacı, oakmoss

( dip notalarda kullanılan " oakmoss " meşe yosunudur. ) parfümün tanıtıldığı sitelerde üst notalarda olduğu belirtilen " güçlü deniz kokuları " ise olsa olsa çeşitli yosun özlerini tanımlamak için kullanılmıştır.

Paco Rabanne - Invictus isimli parfüm, biraz bayık bir koku olmakla beraber, One million ya da black xs gibi " özel günlerin / gecelerin " parfümü değil. Öyle sanıyorum ki one million ile geceleri kullanılacak parfüm piyasasına ambargo koyan Paco Rabanne bu sefer de günlük kullanılabilecek parfüm piyasasını ele geçirmek istemiş.

Yalnız özellikle belirtmek isterim ki, çok dikkat çekici ve sıradışı bir koku değil invictus. Piyasaya yeni çıktığı ve fiyatı yüksek olduğu için, farklı arayışta olan kişiler tarafından kullanılabilir.

1 yorum :

  1. parfüm hastalığım var ama bu ürün bugüne kadar aldığım en güzel parfüm diyebilirim.

    YanıtlaSil