erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Jean Paul Gaultier Le Male

Hiç yorum yok
Jean Paul Gaultier Le Male, erkekler için artık çoktan klasik olmuş, kimileri için çarpıcı, kimileri içinse iç bayan bir parfüm olarak tanımlanabilir.

Benim bu parfüm hakkındaki şahsi yorumum, çok " şekerli " olduğu yönünde. Tarz bir koku olmasının yanı sıra, sürekli kullanılabilecek bir parfüm değil. Günlük kullanım için hiç uygun değil. Karşı cinsle yakınlaşma ihtimali olan günlerde ( bu nasıl bir parfüm yorumudur orası da ayrı ) :) kullanımından maksimum verim alınabilir, bu parfümü kullanırken yakınlaştığım kadınların neredeyse tamamından hep olumlu yorumlar aldım.

Biraz ağır bir parfüm olduğu için dikkatli kullanmak gerekiyor. Çoğunlukla ( orjinali içindir yorumum ) bir - iki fıs gün boyu güzel kokmanıza yetiyor. Ama coşup paldır küldür sıkarsanız her tarafınıza gün boyu insanların burun direklerini kıran çok itici bir kokuya sahip olursunuz.


üst notalar: pelinotu, bergamot ve kakule;
orta notalar:  lavanta, portakal çiçeği, tarçın ve kimyon;
dip notalar: ağaç, misk, kehribar ve vanilya şeklindedir.

%100 erkeksi diyemeyeceğim bu parfümün kadınlar üzerinde ki etkisi kadar erkekler üzerinde de " hangi parfümü kullanıyorsunuz bayım " etkisi yarattığına şahit olmuşluğum çoktur :)

Şişesi şu an bu şekilde:


Uzun süredir bu parfümü kullanmamaktayım fakat benim hatırladığım bu parfüm ilk çıktığında şişesi daha sade tasarımlı idi. Yanlış hatırlama ihtimalim yok. Ayrıca ek bilgi olarak şunu verebilirim, açık parfüm olarak orjinaline en yakın marka budur. Yani açık parfümcüler JPG - Le Male' yi çok iyi taklit etmektedirler.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder