erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

DAVIDOFF ADVENTURE

Hiç yorum yok
Başarılı parfümlerin yaratıcısı Davidoff' tan, maceraperest bir koku. Ferah, erkeksi, baharatlı kokusu ile kullanan kişiye hoş bir parfüm deneyimi yaşatıyor.

Ben dahil, kullananların çoğunluğu, baharatlı olmasının verdiği his olan " işte erkek parfümü budur " cümlesini kurmaktadır. Yazlık ve ferah bir parfüm olan Davidoff Adventure, güzel övgülere layık olmasına karşın kalıcılık konusunda sınıfta kalıyor. 

Parfümün kalıcılık süresi aşağı yukarı 1 saat. Özellikle gömlek üzerine kullanılacak olursa daha da kısa sürüyor. Bu kadar güzel bir parfümde kalıcılık opsiyonunu neden atlamışlar insan anlamakta zorlanıyor. Zara Gold ile birlikte en az kalıcılık özelliğine sahip parfümlerden. 

Tepe notaları: Mandalina, limon, bergamut, Orta Notalar: Paraguay Çayı, şili kırmızı biberi Kalp notaları: Sıcak baharatlar, aromatik siyah susam ve Güney Amerika Yenibaharı Dip Notalar: Egzotik ağaçlar - canlı Peru sediri ve beyaz odunsular.


Davidoff Adventure için yorumlar: ( ekşi sözlük ) 



uyuyan insanı uykusundan uyandırabilecek kadar etkili bir parfüm. bu kadar güzel parfüm üretmek yasaklanmalı. (acemiyazar, 05.01.2010 06:33 ~ 19:48)

kokusu mükemmel olan parfüm. ama şişesi üzerine biraz daha çalışsalar iyi olurmuş.. parfümün kapağını açınca üstündeki tüm metal zerzavat da kapakla birlikte eline geliyor insanın.. (unsterblichgott, 07.03.2010 15:58)

çok etkileyici bir kokuya sahip olduğu kaçınılmaz. fakat oldukça çabuk etkisini yitiriyor. gün içinde defalarca kullanmak gerekebiliyor. en azından ben bu şekilde kullanmak zorunda kalıyorum. (ankaragazozu, 05.09.2010 23:47) 

muhteşem bir koku ancak etkisi o kadar kısa sürüyor ki kısa dediğim 40-50 dakika. insana bu koku keşke üstümden hiç çıkmasa dedirtecek bir parfüm. (kemkem, 24.09.2010 15:21)

kalıcılığı konusunda kendisine sürekli lanet ettiren parfüm. gerçekten etkili bir kokusu var. bana yarım saat yeter diyorsanız koşun alın. (seni sevenleri bir kere uzdun, 27.01.2011 22:50) 

an itibariyle daha önceki bitmeden 100ml şişesini netteki parfümcü veletten 85 tlye aldığım pardümdür hafif parfüm sevenlerin mutlaka ama mutlaka denemeden geçmemesi gereken, dkny red delicious hafifliğinde ve güzelliğinde bi kokudur kendisi... (darkchildcim, 08.07.2012 02:27)

yaklaşık 7 senelik jil sander sun kullanımımın yanında bana eşlik edebilen tek parfümdür kendileri. ne cool water'lar, ne lacoste eseential'lar, ne givenchy pi'ler eskiyip gitti. hiçbirisi kalıcı olamadı bir davidoff adventure kadar. canım jil sander' in yegane yancısıdır benim için. bol baharatlı bir kokusu vardır. (mcyc, 07.10.2012 12:37)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder