erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Tom Ford - Black Orchid

9 yorum
Simsiyah şişesi, karizma tasarımı, üretilişinde ki hikayesi ile bambaşka bir erkek parfümü. Tom Ford' un zaten moda dünyasında oldukça başarılı bir kimliği varken, üretimine geçtiği parfümler ile de, erkeklerin daha dikkat çekici olmasına imkan sunuyor.

Parfüm oluşturulurken, başarılı bir parfüm olması için oldukça derin araştırmalarda bulunan Tom Ford, kendisine sunulan esansları beğenmez. Aklında olan parfümü oluşturmak için, yaptığı araştırmalar ve aldığı yorumlar sonucunda, bu parfüm için özel bir çiçek yetiştirilmesine ve onun esansının kullanılmasına karar verir.

Ve parfümün ismini aldığı o çiçek ( siyah orkide ) sadece Tom Ford için üretilir.



Kalıcığı konusunda su götürmez bir iddiası var Black Orchid' in. Adını aldığı çiçeğin sadece bu parfüme has üretilmesi, fiyatını yükseklere taşıyor. Sanırım tek dezavantajı bu. Zengin koku ahengi, siyah orkideler ve baharat karışımı, ortaya çıldırtıcı bir erkek parfümü çıkmasına sebep veriyor. Parfüm içeriğinde sıradışı çiçek ve meyve kokuları da bulunuyor. Unisex olarak lanse edilmesine rağmen çoğunluk erkeklere daha yakıştığı yönünde düşünüyor.


Ekşi sözlükten Black Orchid için yorumlar:

Beni büyük ikileme itmiş bir parfümdür kendisi. şöyle ki bilindiği gibi bayan parfümü olmasına rağmen artık unisex geçiyor. ben de bir erkekte ilk bu kokuyu almış biri olarak ilk başta bayan parfümü olduğuna inanamadım. ama muhteşem bir afrodizyak etkisi var. kokladıkça koklayası geliyor insanın. şimdi kendim kullansam mı kullanmasam mı aşamasındayım parfüme bakıp duruyorum ama inanılmaz ağır geliyor yakıştıramıyorum kendime bir türlü. böyle de tuhaf bir parfüm. ama her şey bir yana tenine uyan erkeklere şiddetle tavsiye ediyorum. (the passion is life, 02.06.2011 00:04 ~ 20.08.2011 21:16)

uniseks oldugu halde fazla maskulen buldugum tom ford kokusu. bana dior addict'i animsatti azicik ama addict'ten cok daha yogun cok daha kalici. 2 saat kadar once bi fis sıktım hala mavi mor bir bulut seklinde uzerimde geziyor. er kisilerine cok daha fazla yakisacak sanki. (sokaklar tekin degil, 18.04.2012 19:56 ~ 19:57)

9 yorum :

  1. Uludağ Sözlük Yorumları:

    tom ford imzalı tarifsiz koku. arkadaşımda kokladım, ilk defa bir parfümün güzelliğinden başım döndü, ertesi gün gidip aldım. asla bırakmam. ağırmış, kötüymüş, öğğğkk o neymiş, gibi şeyler yalan. angeldan bile vazgeçirdi bu koku beni.
    (m ilginc olsun istedim, 05.08.2011 00:50)

    YanıtlaSil
  2. mükemmel bi parfum ve kmsede yok insanlrın bu nasıl bir kokudr demeleri ve kadınların seni şiddetle arzulayış mimikleri harika e tabi malzemede harika :)

    YanıtlaSil
  3. bu parfüm dp de varmı acaba

    YanıtlaSil
  4. arkadaşlar kafam çok karıştı ya TOM FORD BLACK ORCHID bayanmı erkekmi kokusu neti nedir?acil cevaplarmısınız?????

    YanıtlaSil
  5. D&P de de var kodu T5. Çok kalıcı ve kaliteli.

    YanıtlaSil
  6. Ben trendyoldan aldim . Orjinalmidir acaba 100 tl indirim vardi 380 tl yerine 280 tl 50ml.

    YanıtlaSil
  7. Ben tom ford black orchid i 5 yıldır kullanıyorum. Şimdiye kadar kullandığım en ama en iyi parfüm. Parfümlerimi genelde küçük bir ilçede oturmama rağmen ilçe dışına çıktığımda isim yapmış parfümerilerden alıyordum. 19 şubat günü internette gezinirken hepsiburadadan fiyatı biraz uygun geldiği için aldım. Bu parfümden piyasada çok sahte var bilirsiniz . Kutularından birşey anlaşılmıyor belki de ben anlayamıyorumdur :-). Ne ise ürün geldi açtım sıktım yoğun bir alkol kokusu var kalıcılık yok aynı gün geri yolladım parfümü açmışım diye iade almadılar . 409 tl ye tomford kolonyası sahibi oldum. Dikkat edin kandırılmayın. Siz siz olun internet üzerinden parfüm almayın dostlar.

    YanıtlaSil