erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

DAVIDOFF COOL WATER

Hiç yorum yok
Geldik efsane parfümlerden birine. Hakkında sayfalarca yorum yazsak, sokaktan geçen birisine fikirlerini sorsak, toplumun belli bir kesimi tarafından kabul görmüş bir parfüm olan cool water için az kalır.

Şöyle güzel, böyle harika, öyle mükemmel bir parfüm gibi sıkıcı yorumlarda bulunmadan, kısaca bu parfüm hakkında ki yorumlarımızı sunmak isteriz.

Öncelikle yıllardır piyasada olan ve çok revaçta olan bir parfüm olmasından mütevellit, yaz aylarında 10 kişiden 8inde bu parfüme rastlanması tesadüf değildir.

Cool Water' ı teninize sıktığınızda aldığınız his tam olarak şudur: Limon kolonyasını kolunuza sıkın ve hızlıca üfleyin. Nasıl bir serinlik değil mi ? Ama geçici.

Cool Water' da da aynı bu his var. Kalıcılığı yüksek olmasa da, kendine aşık eden bir ferahlık hissini veriyor vücuda. Sanırım bu parfümün başarısının sırrı bu.

Belirtmekte illa ki fayda var, bu parfüm tam bir yaz parfümü.

Yeni başlayanlar için cool water: Bu parfüm arko cool traş kolonyası ile çok karıştırılır.


üst notalarda: ananas, kavun, kara kuşüzümü bulunmakta, orta notalar ise: nilüfer, akdiken, inciçiçeği, yasemin. alt notalar: vetiver, sandal, şeftali, böğürtlen.


Davidoff Cool Water için yorumlar: ( ekşi sözlük )

10 fıs boynuma boşaltmama rağmen yarım saat sonra uçup giden kalıcı olmayan parfüm. evet traş losyonuna benziyor kokusu ayrıca.. pişmanım sözlük verdiğim paraya bulgari aqva'nın yanında... (wepa, 19.05.2011 23:51)

kokusu bi yere kadar güzel ama son aylarda iyice *** çıkarılan parfüm. herkes mi kullanır arkadaş. tamam eski kız arkadaşım da kullanıyodu diye kötü bi intibah bırakıyor olabilir ancak, nedir ya kızılay mı dağıtıyor bu parfümü. yapmayın etmeyin o kadar alternatif varken.. (insecticide, 15.05.2011 00:33)


neyse efen'im, enerjik, hareketli biriyseniz, baharatlı, çikolatalı kokular kullanamazsınız ya da ben her şeyi isimlendiren takıntılı biriyim, nihayetinde ferah kokuları sevenler için ideal bir parfümdür. (the cipcirkin ordek yavrusu, 06.02.2012 11:57)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder