erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Axe - Dark Temptation

2 yorum
Çikolata kokulu bu parfüm, kalıcılık konusunda biraz yetersiz olsa da, uygun fiyatı ve güzel kokusu ile dikkat çekmeyi başaran, alternatif bir parfümdür.

Kadınların çikolataya olan düşkünlüğü baz alınarak oluşturulan bu parfüm günlük kullanım için ideal, fakat çok çok ucuz fiyatı ile herkes tarafından erişilebilmesi oldukça kolay olduğundan her an herkesin kokması muhtemel bir parfüm.

Şöyle ki, birisi parfümünüzün ismini öğrendikten sonra ertesi gün 5 - 10 kişi birden bu parfümü kullanmaya başlayabilir, kokusu güzel.

Kadınlardan gelen yorumlarda oldukça olumlu.

Duş jeli ile birlikte kullanıldığında daha kalıcı sonuçlar almak mümkün. Aynı zamanda duş jelinin kokusu da çok güzel. Ucuz ve güzel bir alternatif olabilecek bir parfüm.



Ekşi sözlük yorumları:

deodorantini bilmiyorum ama dus jeli bariz cikolata kokuyor. dustayken bunu dondurmaya dokup yeme fantezisi kuruyorum. asil onemli konu olan karsi cins uzerindeki etkisini test etmedim onun icin yorum yapamayacagim. ama bu tur bir deney icin gonullu olan varsa test etmeye hazirim. gerekirse butun siseyi harcarim hic acimam. (yirmilik dis, 26.02.2009 01:34)


reklamı kadar olmasa bile kadınlarda olumlu izlenimler bırakan deodorant ve duş jeli ikilisi. gerçi reklamdaki gibi kıçımdan falan ısırsınlar istemem ama ne güzel koku bu lafı, insanın gününü şenlendirir. duş jeli ile kullanıldığında etkisini arttırır ama orgy falan yok, abartmayalım lütfen. çikolata seviyorsanız veya seven bir kız arkadaşınız varsa tavsiye edilir. (makarnaci, 26.02.2009 08:23)

2 yorum :

  1. gerçekten işe yarayan ürün.şöyle ki,uyanıp dışarı çıkılmadan ürün üzerime bolca uygulanır,kahvaltı etmek üzere denny's e girilir,host lady masamı gösterdikten sonra "you smell delicious" der,ve ben de oha lan işe yarıyormuş hakikaten derim.lakin türkiyede böyle bir şey olacağını sanmıyorum.*
    (aviator, 04.03.2009 23:05 ~ 23:05) ~ ekşi sözlük

    YanıtlaSil
  2. güzel bir parfüm ve fakat kalıcı değil. otobüse binerken ayrı işe başlarken ayrı, hatta yatmadan önce koku iyice sinsin diye ayrı sıkmak gerek gibime geliyor. çikolata konusunda çeşitli varyasyonlar yaşanmasına karşın ben çikolata kokusunu ne duş jelinde ne de parfümün kendisinde alamadım. kalıcı olsa tadından yenmez,zira ferah bir ürün diyorum bu parfüm için 10 üzerinden 6 veriyorum (neye göre kime göre derseniz, kafama göre.)
    (mira aeterna, 03.06.2009 00:42) ~ ekşi sözlük

    YanıtlaSil