erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

BOSS BOTTLED

Hiç yorum yok
Şişesi ile tezat bir biçimde harikülade güzel kokan, etkileyici, seksi bir Hugo Boss parfümü.

Şişesinin sadeliğinden dolayı ilk bakışta, parfümü koklamadan, insan " bu parfüm için fazla uğraşmamışlar herhalde " şeklinde düşünüyor. Ama kokladıktan sonra çok farklı.

Erkeğe yakışan, tatlı bir koku.

Piyasaya çıktıktan sonra ki ilk 3 - 4 sene içerisinde her 10 kişiden 6sında rast geliyorduk bu kokuya. Dolayısı ile o dönemler bu parfüm kişi için, biraz özel olmaktan çıkmıştı çoktan.

Günümüzde ise artık daha az tercih ediliyor olması, kendisini yine cazip kılıyor.

Özel günler için hazırlanmış olağanüstü bir parfüm değil. Günlük iş yaşantısı için oldukça uygun ve boğucu bir parfüm değil.

Kullandığım süre içerisinde aklımda hep tatlı, sanki şekerliymiş gibi bir koku kaldı.

Olağanüstü bir parfüm olmasa da, kişi için sembol bir parfüm olabilir.


Boss Bottled için ekşi sözlük yorumları: 



şık ve zarif*, rafine, karakterli ve maskülin çağrışımlar yaratan baharatlı bir erkek kokusu. üst nota: elma ve narenciye orta nota: sardunya, tarçın ve bir tutam karanfil (cloves) alt nota: ahşap kokuları: sandal ağacı , zeytin odunu , vetiver, sedir, amber ve musk http://www.bossfragrances.com/ zarif ve sade tasarımlı şişesiyle gösterişsiz ve estetik http://giftideasblog.net/...ent/uploads/2006/02/6.jpg

erkek parfümlerinin kadınlar üzerindeki orgazmik etkileri başlığı altında incelenmesi gereken ürün (big bad mama, 06.01.2008 19:01 ~ 19:02)

harika bir kokudur ve buna ek olarak çok da kalıcıdır. bir diğer hem güzel hem de kalıcı erkek parfümü için: (bkz: paco rabanne 1 million) (piromel, 18.06.2012 18:14)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder