erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

DAVIDOFF CHAMPION ENERGY

Hiç yorum yok
Parfüm notaları: greyfurt, bergamut, galbanum* meşe yosunu, sedir ağacı.

Sedir ağacının kokusu ile erkeksi bir koku haline gelen davidoff champion energy isimli parfüm, kalıcılık konusunda hemen hemen Davidoff Champion ile eş değer olmakla birlikte, verilen parayı hak ediyor.

Ferah bir gündüz kokusu. Günün her anında kullanılacak kokulardan değil. Bir yemek davetine giderken kullanılacak bir parfüm olmadığı kanaatindeyim. Ferah olması, cool water' ın yolundan gittiğini göstermekle beraber, bir cool water kadar olay olacak bir parfüm değil.


 *** galbanum: 2 metreye kadar boylanabilen, sarı çiçekli, otsu bir bitkidir. zamk, uçucu yağ ve reçine içerir. gövdesi çizilerek elde edilen sakızı kullanılır. iştah açıcı ve hazmı kolaylaştırıcı etkisi olduğu söylenir. ***

Ağır olmayan, fresh bir parfüm arayışında ki kişiler için oldukça uygundur, çok yoğun sıkılmadığı durumlarda insanlar üzerinde hoş bir etki yaratır.

Davifoff Champion kullanmış olanlar bu parfüme çok yabancı olmayacaklar, biraz geliştirilmiş versiyonu gibi. Diğer yandan bu parfüm Chanel Alure Sport' a da benzemekte.


Davidoff Champion Energy için reklam filmi: 



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder