erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Diesel - Fuel For Life

Hiç yorum yok
Son yıllarda Diesel' in ürettiği en başarılı erkek kokusu denilebilecek kadar güzel kokan, harika bir parfüm. Kullanmaya başladığım günden bugüne kadar etraftan aldığım yorumlar hep olumlu oldu bu parfümle ilgili.

Bir diğer özelliği ise yaz - kış kullanımına uygun olması. Tek bir parfüm arayan, yaz için ayrı kış için ayrı parfüm kullanmak istemeyen insanlar için gerçekten harika bir parfüm. Diesel bu parfümü yaparken sanıyorum ki " ne ağır olsun ne hafif olsun, ikisinin ortası " taktiğini kullanmış.

Kullanan erkeklerin büyük yüzdesi kadınlardan hep olumlu yorumlar almış durumda.

Notaları: Anason, kediotu, ahududu şeklinde, pudramsı parfümler kategorisine alınabilir.





Bu parfüm ile ilgili, ekşi sözlük kullanıcılarından bir kaç yorum:

* biraz pahalı sayılabilecek fakat verdiğim parayı sonuna kadar hakeden muhteşem parfüm. en son aldığımda 75 ml'lik şişesi 130 ytl idi. kendisinden çok da memnunum çünkü bu parfümü beğenmeyen birine(kadın veya erkek) rastlamadım daha. (guro1907, 21.06.2009 15:22 ~ 15:22)

* sıkıldığında, içerisindeki anasonun etkisi ile rakı gibi kokan parfüm. tene yerleştikçe güzelleşir orası ayrı. (kwyjibo, 05.01.2010 17:31)

* "sana sarılarak başımı omzuna koyup çok sevdiğim parfümünün kokusunu almak istiyorum, özledim galiba seni" demişti bana. en son parfümümle ilgili konuştuğunda "arkadaşım kokunu çok beğenmiş" sözleri çıktı ağzından. çok severek kullandığım, melankolik de bir kokudur aslında. (iyi dedi, 01.12.2010 03:42)

* kadın erkek demeden, her hafta en az üç dört kişiden "hangi parfumu kullanıyorsunuz?" sorusunu duymama yol açan güzel koku. (askaros, 05.05.2011 10:51)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder