erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Parfüm Alacaklara 5 Tavsiye

Hiç yorum yok
Parfüm seçmek kolay iş değildir, özellikle başkasında kokusunu alıp hoşunuza giden bir parfümü gözünüz kapalı tercih etmemenizi tavsiye ederim. Herkesin teni farklılık gösterir, terleme oranı, cilt yapısı vs. bir parfümün sizde güzel kokup kokmayacağını etkiler.

Parfümleri test ederken, bir seferde en fazla 2 ya da 3 parfüm test etmeye özen gösterin. 3 ve sonrasında yoğun esansların kokusunu algılamak oldukça zor olur, bu da istediğiniz parfümü almaya çalışırken sizi yanıltabilir.

Açık parfümden uzak durmak yararınıza olacaktır. Çünkü açık parfüm olarak adlandırılan parfüm çeşitleri, orjinal kokudan mutlaka farklı notalar içermekte olup, aynı kokuyu asla vermez.

Yeni bir parfüme geçiş yapmadan önce mutlaka küçük şişe bir tester edinin. Kararınızı ondan sonra verin. Böylelikle paranız boşa gitmesin :)

" En çok satılan 10 parfüm " listelerine kanıp, gidip birinci sırada ki parfümü satın almayın. Teninizde güzel durmama ihtimali bir yana, o parfümden 10 kişiden 8inde bulunması canınızı sıkabilir.




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder