erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Terre d'hermes by Hermes

1 yorum
Tek kelime ile " sembol " bir erkek parfümü. Ağır bir parfüm olmasına rağmen, ben yaz ve kış aylarında uzun süre kullandım bu parfümü. Diğer parfümler gibi herkeste aynı etkiyi göstermiyor illa ki, fakat bu parfüm hakkında aldığım yorumlar genel olarak " başarılı " olduğu yönünde.

Kalıcılık konusunda harikalar yaratan bir parfüm. Hermes ürünü olmasından mütevellit, malzemesi hiç eksik kullanılmamış :) 2 güne kadar kalıcılığını koruyor neredeyse.

Pahalı bir parfüm olması, tercih edilebilirliğini azalttığı için sanırım, bunu kullanan kişi genelde bu parfüm ile özdeşleşiyor. Kalıcı bir parfüm olması sebebi ile de, neredeyse geçtiğiniz yerlerde bile kokunuz kalıyor. Bir yerden sonra insanlar sizin oradan geçtiğini anlar hale geliyor.

üst notaları greyfurt, vetiver, karabiber orta notaları vanilya, benzoin, patçuli, alt notası sedir ağacından oluşmakta. Parfümü ilk koklayan kişiler, sıkıldığı anda portakal kokusundan tutun, tütün kolonyasına kadar geniş bir yelpazede tahminlerde bulundular. Etkisini ilk 15 dakikadan sonra göstermeye başlayan bu parfüm, kişi ile özdeşleşmesi en kolay olan parfümdür bence.



Terre d'hermes by Hermes için yorumlar: ( ekşi sözlük )

aramızdaki ilişki tamamen aşk ve nefret karışımı... bu parfümle hem savaşıyorum hem sevişiyorum... bende kalıcı değil ama varlığında tümüyle bütünleşiyoruz. aşk da böyle birşey olsa gerek? (bkz: http://www.terredhermes.com/) (riddler, 19.10.2008 18:12)

valla igrencligi sahtesi kullanilmasindan midir bilmem zira cok ucuz bir parfum degildir ve bugune kadar olumsuz bir yorum almadim. sadece kis mevsiminde kullanilir. acilisindan ote tene yerlestikten sonra guzel bir hal alir. (knox carson, 05.05.2011 23:15) 

Parfüm delisi ve bir sürü markayı bir arada kullanan maymun iştahlı insan olarak beni benden almıştır. edinmeden rahat edemeyeceğim sanırsam. bu sefer oldu galiba. artık kokumu buldum mu ne!!?? kolum burnumda dolaşıyorum o derece. (your majesty, 14.09.2011 21:33)



1 yorum :

  1. Uludağ sözlük yorumları:

    kis mevsimi icin ideal bir parfümdür lakin seveni oldugu gibi sevmeyeni de coktur. voyage tercihimdir.
    (ichverkaufekoks, 05.12.2012 21:57)

    YanıtlaSil