erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Bulgari BLV

Hiç yorum yok
Piyasa çıkış tarihi 2000 olan BLV, çiçeksi notaya sahip, fazla iddialı olmayan, taze bir parfümdür. Yaz - kış kullanımı için uygundur.

Verdiği his, temizlik kokusuna yakın olan bu parfüm, üst notaları bergamut, zencefil, orta notaları glisin, keten çiçeği, alt notaları akasya, vanilya, misk ve sandal ağacından oluşmaktadır.

Notalar arası geçişin pek hissedilmediği parfümlerdendir. Yani ilk sıktığınızda ne kokluyorsanız, 1 saat sonra da  o kokuyu alırsınız.

Çok iddialı ve dikkat çekici bir parfüm olmadığı için, her 10 kişiden 9unda görülen bir parfüm değildir. Fabrikasyon üretim ama az kullanılır bir erkek parfümü arıyorsanız sizin için ideal bir seçim olacaktır.

Bulgari BLV için yapılmış kullanıcı yorumları: 



* yaklaşık 3 senedir kullandığım ve muhtemelen 1 sene daha da kullanacağım parfümüm. efendi adam kokusudur, seksi olduğunu sanmıyorum. en temiz, en taze erkek kokularından biridir, bulgari'nin üretmiş olduğu açık ara en iyi parfümdür. (deadstar, 02.10.2010 00:22)


* bildiğimiz yoğun sabunsu zencefilli bir kokudur. temizliğin kokusudur bana göre. deterjansı kokusu buram buram gelir. nota geçişi yoktur baştan sonra aynı klasta devam eder sadece zencefilin yoğunluğu azalır. işi gereği steril olması gerekenlere öneririm (eczacı doktor vs.). çok iyi uyum sağlar. öte yandan insana da temizlik hissi verdiği için spor sonrası da kullanılabilir. (ceycey e, 11.11.2011 01:38)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder