erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Mark Jacobs - Bang

Hiç yorum yok
Karakteri oturmuş ve ne istediğini bilen erkeğin kokusudur. Baharatlı notalara sahip olan bu parfüm, yaz ve kış kullanımı için uygun olmakla beraber, 2013 itibarı ile fiyatıda çok yüksek değildir. Fazla piyasa olmamış bir parfüm olması da kendisinin tercih edilebilirliğini arttıyor.

Marc Jacobs, seksi bir erkek kokusu yaratmış. Parfümü kullandıktan sonra ki ilk tepkim ise bu parfümün kesinlikle 30 yaş ve üzeri erkekler için tasarlanmış olduğu. 20' li yaşlarda kişinin üzerinde ağır kalacağı kanaatindeyim bu parfümün.  

Parfüm ve diğer endüstrilerde, özellikle Tom Ford ve Yves Saint Lauren' in uyguladığı " cinsellik satar " trendine Marc Jacobs' ta uymuş ve bu parfümün tanıtımı için şöyle bir afiş tasarlanmış: 


Marc Jacobs - Bang için Ekşi sözlük yorumları: 



* marc jacobs tarafından piyasaya sürülen erkek parfümü. buram buram karabiber kokmaktadır. (berkowich, 25.02.2011 16:12 ~ 16:13)

* adam adam kokan, inanılmaz seksi bir marc jacobs parfümü. bunu kullanan insan evladına yapışıp, sonsuza dek koala gibi yaşayabilirim. (ssnmss, 04.09.2012 14:24)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder