erkek parfüm yorumları, parfüm inceleme enstitüsü

Parfüm Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Givenchy - Xeryus Rogue

Hiç yorum yok
Üretim yılı 1995 olan Xeryus Rogue isimli, Givenchy tarafından sunulan bu parfüm, kalıcılık konusunda parfümler arası bir sıralama yapılsa, listede ilk 5te kesin yer bulur. Ağır, erkeksi bir kokudur. Notaları genel olarak odun - baharat familyasındandır.

Bir diğer kalıcı parfüm için bakınız: Terre d'hermes by Hermes

Yaz ve kış kullanımı için uygundur. Kullanırken dikkat edilmesi gereken nokta, normalden çok daha fazla kıyafet ve tene sıkılmamasıdır. Sarıldığınız bir insanın üzerine geçebilecek kadar kalıcı bir kokudur.


Givenchy - Xeryus Rogue isimli parfüm için kullanıcı yorumları: ( ekşi sözlük ) 


kalıcılığı tende yaklaşık 4-10 saat olup en kalıcı 3-5 erkek parfümünden birisidir. yalnız biraz fazla tropik, pamuk helva gibi ama ofansif ve güçlü bir kokudur, etrafı epey kokutursunuz yani. eğer 3-4 fıstan daha fazla sıkarsanız gün boyu gittiğiniz yerde direk kırarsınız. 2-3 fıs yeterli olup gün ve gece boyu epey güçlü şekilde sizinle kalır. çok egzantrik ve kuvvetli olduğundan insana şevk verir. ayrıca bu kadar baharat karakterli olup yine de bu kadar meyvemsi ve bunların hepsine ters olarak ferahlatıcı olması takdire şayandır. kanımca gelmiş geçmiş en süper erkek parfümlerinden biridir. yalnız bulması biraz zordur. (draco, 07.06.2009 11:50)

baharat ağırlıklı olduğundan esmer tenlilere daha iyi gittiğini düşünüyorum. (absolut value, 29.12.2010 22:27)

o kadar guzel bi kokudur ki, bayanlarin bile alip kendi kendine koklayasini getirebilir. (martini bianco, 29.12.2010 22:36 ~ 22:39) kullandıktan 1 saat kadar sonra bir başka güzel kokan ve bahar aylarına daha bir güzel giden parfüm olup , bu aralar favorimdir. şişesi her ne kadar iddialı olup dikkat çekmese de içi güzel. (your majesty, 02.10.2012 15:47)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder